The need to redo the roof made it possible to enhance the properties of laminated wood, of the insulating material and of the very light covering mantle; the restoration of architectural details such as railings, cornices and cornices have given a new luster to Villa Bice, the swimming pool with an "infinity view" facing the greenery completes the outdoor area.
Internally, the layout of the rooms has been maintained, the function has been adapted to suit the needs by placing the bathrooms on each floor in the spacious storage rooms.

  • PROVA2-LUNGA
  • villa-bice-10
  • villa-bice-11
  • villa-bice-13
  • villa-bice-14
  • villa-bice-15
  • villa-bice-2
  • villa-bice-3
  • villa-bice-4
  • villa-bice-5
  • villa-bice-6
  • villa-bice-7
  • villa-bice-8
  • villa-bice-9
  • villa-bice-prima-2
  • villa-bice-prima-3
  • villa-bice

Our website uses cookies so that we can provide a better service. Continue to use the site as normal if you’re happy with this, or find out how to manage cookies.